Pierdere Rapidă În Greutate Și Cancer

Greutate Și Cancer

 • Executați o căutare pe Google pentru cel mai bun dieta pentru pierderea in greutate ," și veți obține 11,200,000 rezultate. Aproape toate dintre ele vor fi de acord ca ceea ce cel mai bun dieta pentru pierderea in greutate este de fapt. Unii vor spune că dietele low-grasimi sunt mod de a merge, iar altele se vor menține carbohidrati, zahar sau gluten sunt creaturi rele care coase haine mai stricte și mai stricte în fiecare noapte în timp ce dormi. Numărare de calorii este întotdeauna o abordare populară. Dar, apoi, din nou, eliminarea și postul intermitent diete sunt la moda acum. Mulți oameni găsesc că merge mai mult de câteva ore fără mâncare și le face mai susceptibile de a manca prea mult mai târziu (de multe ori pe mare de calorii tratează). Găsi o masă-calendarul model care funcționează cel mai bine pentru tine. Daca mananci intre mese, planifica pentru sănătos mini-gustări" (de la 100 la 200 de calorii), cum ar fi un recipient mic de iaurt scăzut de grăsimi, cu un pumn de fructe de padure; două linguri de humus cu o ceașcă de morcovi sau felii de ardei gras, o felie de brânză sau două felii subțiri de turcia pe o jumătate de cereale integrale pita; o uncie (pumn mic) de nuci; sau o lingura de unt de arahide si o banana.

 • Nu mă înțelege greșit, e clar că nu sunt deosebire de suplimente, și pentru a găsi-le a fi de ajutor în augmentarea tratament și obiectivele de sănătate..
  . Dar ei nu ar trebui să fie remedieri rapide care să țină loc de obiceiuri sanatoase. Obiceiuri sanatoase trebuie să fie temelia de cum ne vom atinge obiectivele de sănătate. Există anumite suplimente și mai multe cazuri de pacienți în cazul în care suplimente sunt absolut necesare de mai sus și dincolo de o dieta sanatoasa, dar ideea mea este că dieta sanatoasa ar trebui să fie fundamentul în primul rând. Suplimentele sunt menite să fie un gap-filler pentru a spori deja un stil de viață sănătos. Deci, trebuie să-frecvent atenție pacienții mei împotriva continuarea unui stil de viata nesanatos gândindu-mă că suplimentele sunt echivalentul a manca o dieta echilibrata, sanatoasa... nu sunt.

 • Dacă ești în linia ofensivă, păstrează-ți puterea de ridicare a greutăților. Dacă sunteți încercarea de a ridica greutăți, cere unul sau mai multe colegii de la fața locului. Atunci când a alerga-blocare, aveți nevoie nu numai puterea, dar agilitate pentru a ieși din poziția dumneavoastră rapid, potrivit site-ului Hawg Tuf. Practica asta cu colegii de ofensivă linemen de a intra în poziția dumneavoastră. Antrenorul trebuie să joace rolul de coordonator în acest exercițiu, obtinerea în spatele centrului. Când el strigă snap conta, exploda din poziția dumneavoastră și pentru a muta rapid cinci metri înainte.

 • Aceasta presupune creșterea gradului de conștientizare despre când și cât de mult să mănânce cu ajutorul interne (mai degrabă decât vizuale sau alte extern) indicii pentru a vă ghida. Consumul de atent înseamnă a acorda o atenție deplină la ceea ce mananci, savurand fiecare muscatura, recunoscând ceea ce vă place și ce nu, și nu mănâncă atunci când distras (cum ar fi în timp ce ma uit la TV, lucru pe calculator, sau de conducere). O astfel de abordare va ajuta să mănânci mai puțin generală, în timp ce vă bucurați de mai multe alimente.

  Cercetările sugerează că mai atent ești, cu atât este mai puțin probabil de a manca prea mult, ca răspuns la externe indicii, cum ar fi produsele alimentare anunțuri, 24/7 disponibilitatea produselor alimentare, și super-mijlocii porții.

 • Există două grupuri de oameni care o dieta bogata in proteine de cea mai periculoasă. Culturisti și a excesului de greutate.

  Proteina este un element esențial pentru construirea țesutului muscular, astfel încât orice dieta care oferă foarte puțin este sortită eșecului.


  De fapt, care este pe o dieta, ar trebui să fie atent la acest factor. Dacă pierde în greutate prea repede, de exemplu printr-o reducere radicală a aportului caloric, indiferent de cuantificarea proteinelor, musculaturii scheletice este pierdut. Acest lucru este pentru că de grăsime stocate în corpul dumneavoastră este mult mai dificil de a converti în energie are nevoie de proteine in muschi.